KORTINGENGemiste lessen in eerdere reeksen kunnen niet meegenomen/ingehaald worden naar een nieuwe reeks.
​Missed lessons can not be overtaken in new series.

  

Bij inschrijving voor een cursus na aanvang van de cursus, dient de betaling uiterlijk vóór de tweede les waaraan je deelneemt, te worden verricht.

 

N.B.: de inschrijving is pas definitief na betaling van het verschuldigde cursusgeld. Graag o.v.v. het Kenmerknummer dat u bij uw Inschrijvingsbevestiging heeft ontvangen.
 

Een tweede cursus of meerdere met 25 % korting

Als je je inschrijft voor twee cursussen of meerdere van ons lesrooster binnen een serie, dan betaal je voor de tweede, derde etc. cursus slechts 75 % van de cursusprijs. N.B. Deze korting is van toepassing op de laagst geprijsde cursus. Deze korting is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
 

Gebruik hiervoor de kortingscode die je per e-mail ontvangt na inschrijving voor de 1e cursus. Vermeld de kortingscode die daarin vermeld staat in het veld bovenaan het aanmeldformulier.
 

Bankgegevens

IBAN: NL38 INGB 0000 403 923
BIC: INGBNL2A403923
op naam van Academia de Tango, Amsterdam

 

Overige kortingen

Studenten, houders van een stadspas, bijstandsgerechtigden, AOW-ers zonder aanvullend pensioen krijgen 20 % korting op de cursusprijs. Er is maar een korting mogelijk (d.w.z. geen vroegboekkorting plus overige korting). Als je denkt hiervoor in aanmerking te komen, stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..