Zaterdag 31 januari en zondag 1 februari: workshops tango en milonga

door Paulina Cazabón en José Luis González
 

Zaterdag 31 januari:

Tango de Salón, 20:00 uur tot 21:30 uur, intermediate060

 

Zondag 1 februari:

Tango de Salón, 14:30 uur tot 16:00 uur, gevorderd

Milonga, 16:00 uur tot 17:30 uur, intermediate

 

Prijzen:

1 workshop: € 20

2 workshops: € 35
3 workshops: € 50

 

Bij deelname aan de workshops op zaterdag is de entree voor de aansluitende Salón de los Sábados slechts € 5.

 

Reserveren via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het is ook mogelijk om voor of na de workshops op zondag privélessen te nemen bij Paulina en José Luis. Neem hiervoor contact op met Lalo Díaz, tel: 061452934. 

 

Paulina Cabazón en José Luis González, liefhebbers   van de tango de salón, dansen al ruim 12 jaar. Hun huidige en meest invloedrijke maestro’s zijn Jorge Dispari en María del Carmen Romero van wie zij de essentie hebben geleerd van  de Argentijnse tango de salón. Zij wonnen  het  nationale kampioenschap in Chili en  eindigden op  de zevende plaats van het wereldkampioenschap Tango in Buenos Aires.  

 

Tijdens hun workshops staat de basis van de  traditionele Argentijnse tango centraal, maar met  een frisse kijk en nieuwe technische elementen die  de leerling helpt te begrijpen hoe het lichaam functioneert tijdens het dansen. De nadruk ligt  altijd op de connectie met de danspartner, de abrazo, de muzikaliteit, het lopen en de  individualiteit van elke persoon bij het dansen. 

 

Hun dans is traditioneel waarbij zij zoeken naar  het evenwicht tussen de rollen en altijd met het accent op de interpretatie van de muziek, de  connectie in de abrazo, de elegantie bij het lopen  en het gebruik maken van de figuren ten dienste  van de interpretatie van de muziek.