TANGO OEFENAVOND EN SALONS

PRÁCTICA

Elke woensdagavond kun je vanaf 22.00 uur komen dansen tijdens de oefenavond. Iedereen is welkom op deze oefenavond; zowel de (ver)gevorderde dansers als de dansers die net een paar lessen hebben gehad en hun eerste pasjes willen oefenen op de dansvloer. De sfeer is relaxed en aangezien veel mensen elkaar kennen, is het altijd gezellig. Het is een goede manier om met je eigen danspartner of met anderen te dansen en nieuwe mensen te ontmoeten. Er is altijd een docent aanwezig als je vragen zou hebben of advies nodig hebt.
Tijdstip: 22:00-00:00 uur
gratis voor onze studenten, €3,- voor onze gasten

SALÓNS

Elke vrijdagvond, vanaf 22.00 uur is er een Salón de los Viernes. De sfeer is relaxed en sociaal, en dansers van alle niveaus, van beginners tot vergevorderden, dansen gezellig samen tijdens deze salón.
Tijdstip: 22:00-01:00 uur


Elke derde zondag van de maand, vanaf 17.00 uur is er onz Salón Buen Amigo. Vaak is er een optreden van een tango-orkest en/of dansoptredens van professionele dansparen. 
Tijdstip: 17:00-21:00 uur
voor onze cursisten €3,- & onze gasten €6,-

Met regelmaat worden er salóns georganiseerd op verschillende andere locaties binnen Amsterdam.
De volgende grote salón is GRAN SALÓN Academia de Tango viert zijn 25 jarig bestaan op zaterdag 26 oktober: met live orkest TANGO ORKEST AMSTERDAM & optredens o.a. van Ezequiel Paludi & Geraldine Rojas, Mariano & Cosima, Ezequiel Sanucci & Lydia Muller.
20:00-01:00 uur
entrée: €15,-
Locatie: Stadhouderskade 89, 1073 Av Amsterdam

In de agenda vind je meer informatie over de oefenavond en salons.