Nieuwsbrief Academia de Tango - de lessen zijn weer begonnen, workshops en feesten

header-nieuwsbrief

Nieuwsbrief maart 2014

 

De nieuwe lessen beginnen deze weekVanaf vandaag, maandag 17 maart, beginnen de nieuwe lessen! Je kunt je nu nog inschrijven voor een cursus van 8 lessen. De vroegboekkorting voor de beginnerscursussen is vanavond nog geldig.

Er komen mooie feesten aan in april, dus reden genoeg om (weer) een cursus te volgen!

Klik hier voor het rooster en schrijf je meteen in!

Je kunt tijdens de eerste lesweek geheel vrijblijvend deelnemen aan een van de lessen. Deze eerste les wordt dan als een gratis proefles beschouwd. Als je daarna besluit je in te schrijven voor een cursus, dan ben je het volledige cursusgeld verschuldigd. Dit aanbod geldt voor alle niveaus en ook voor de beginnerscursussen (N1).

Workshops op zondag 20 april


Leiders en volgers opgelet! Lalo en Mirta geven beiden op zondag 20 april een workshop.

In vervolg op de succesvolle workshop van januari geeft Mirta weer een workshop leiden voor volgers. Ook zal zij laten zien hoe je mooie versieringen kunt maken tijdens het dansen lees meer.

Lalo zal in een andere zaal met de leiders werken aan het leiden en volgen. Hij zal verder praktische tips en trucjes meegeven die toegepast kunnen worden op de dansvloer lees meer

Doe je aan een van deze workshops mee, dan kun je gratis blijven voor de aansluitende Salón de los Alumnos, met live-muziek van Cosae Mandinga Tango. Je kunt dan meteen alle tips en trucjes op de dansvloer in de praktijk brengen!


Winnaar gratis beginnerscursusWij hebben weer een gratis beginnerscursus verloot onder alle deelnemers aan de proeflessen en de gelukkige is  Udo Bentick. Wij wensen hem veel plezier met de cursus!

 Agenda maart en april


Zaterdag 29 maart: Salón de los Sábados met het Orquesta Típica del Mosa, onder leiding van Gerard van Duinen, 22:00 uur-03:00 uur, DJ Lalo, € 10 (€ 8 voor leerlingen).
 

April wordt een extra feestelijke maand. We hebben namelijk het volgende in petto:

Zondag 20 april: workshops voor leiders en volgers en daarna, om 16:00 uur de Salón de los Alumnos met live-muziek: Cosae Mandinga Tango, DJ Mónica, € 5 (€ 3 voor leerlingen)

Zaterdag 26 april: speciale Salón de los Sábados: Koningsdag Fiesta. Er wordt nog gewerkt aan het definitieve programma, maar we verklappen al vast dat het een bijzonder feest wordt met diverse dansstijlen (tango, salsa, rumba), workshops salsa en tango en het Danny Malando Orkest. Noteer deze datum dus in je agenda want dit wordt een bijzonder avond!

De volgende evenementen worden niet door Academia de Tango georganiseerd, maar vinden daar wel plaats: 

Zaterdag 5 april: Milonga Only, lees meer

Zaterdag 12 april: Salsa Social, georganiseerd door Extremos,
lees meer 


 Oefenavond & Salón de los Viernes


Elke woensdagavond: Práctica, wisselende DJ's 
tijd:       22:00 uur tot 00:30 uur 
entree: € 3 (gratis voor leerlingen)
 
Elke vrijdagavond: Salón de los Viernes, wisselende DJ's
tijd:       22:00 uur tot 02:00 uur 
entree: € 5 (€ 3 voor leerlingen)
 

Vrijwilligers gezocht


Engelse website: wij zoeken nog steeds iemand die onze Engelse website wil bijhouden. Goede beheersing van de Engelse taal en enige kennis en/of ervaring met onderhoud van websites is gewenst.
 
Folder verspreiding: wij zoeken enthousiaste vrijwilligers voor het verspreiden van flyers

Meld je hiervoor aan via marketingteam@academiadetango.nl 


ACADEMIA DE TANGO

Studio Korte Leidse
Korte Leidsedwarsstraat 12 - 1017 RC Amsterdam

Deel deze nieuwsbrief met je vriend(in)en via:  
Facebook  Google+  Twitter
 
www.academiadetango.nl | Contact |  Facebook |