Extra Nieuwsbrief december 2013 - nieuw cursusrooster januari

Deze email bevat plaatjes, als je die niet ziet bekijk ze dan in je browser

header-nieuwsbrief

 

 EXTRA NIEUWSBRIEF december 2013

_______________________________________________

Meld je nu aan voor een cursus vanaf januari 2014

 
 
 

Op maandag 13 januari beginnen we weer enthousiast aan het nieuwe tangoseizoen. We beginnen het jaar met een lesreeks van acht weken en er is weer volop keuze, voor beginners, halfgevorderden en gevorderen, zoals bijvoorbeeld de N4 op dinsdagavond, met als thema giro's en overgangen tussen bekende combinaties, de N4 op woensdagavond met als thema ritme, dynamiek en milonguero stijl en de N 4/5 op vrijdagavond met als thema musicality (spelen met verschillende ritmes in de tango), tips & tricks in gesloten en open embrace, versieringen voor zowel leider als volger en dieper ingaan op connectie & techniek. 

De vroegboekkorting van  € 8 is geldig t/m maandag 6 januari. Schrijf je dus tijdig in en profiteer van deze korting! Bekijk hier het rooster

Wil je snel vorderingen maken? Schrijf je dan in voor een 2e cursus in dezelfde lesperiode. Je betaalt dan maar de halve prijs voor de 2e cursus!

Scholieren, studenten, houders van een stadspas etc. krijgen 20 % korting op de cursusprijs. Als je denkt hiervoor in aanmerking te komen, stuur dan een e-mail naar
info@academiadetango.nl


 
 

De website is nu ook in het Engels beschikbaar


 
 

Onze website is nu ook in het Engels vertaald. In de loop van het jaar zal de website ook in het Spaans beschikbaar zijn.


 
 

 Gratis proeflessen voor beginners in januari


 
 

Begin het nieuwe jaar goed en meld je aan voor een gratis proefles voor beginners op:

Zondag 5 januari om 15.00 uur
Woensdag 8 januari om 20.00 uur
Donderdag 9 januari om 20.00 uur (single special)
Vrijdag 10 januari om 20.00 uur
Zondag 12 januari om 15.00 uur

Ook dit keer zullen wij weer een gratis cursus voor beginners verloten onder alle deelnemers aan de proeflessen. Stuur deze informatie door aan je vrienden, collega's etc., zodat ook zij kennis kunnen maken met de Argentijnse tango. Lees meer

 


 
 

Tangoles voor kinderen van 8 t/m 12 jaar


Mirta gaat in januari door met haar tangolessen voor kinderen. De cursus van zes lessen begint op zaterdag 11 januari, van 14:00 tot 15:45 uur. De prijs is slechts € 10 per les. Nieuwe aanmeldingen zijn welkom! Aanmelding via info@academiadetango.nl.

______________________________________________________

Workshop voor volgers: leer te leiden
__________________________________________

 

 
 

Op zondag 16 februari kunnen volgers ervaren hoe het is om te leiden tijdens een workshop door Mirta. Deelnemers aan deze workshop hebben gratis toegang tot de aansluitende Salón de los Alumnos lees meer
______________________________________________________

 
 


Agenda december en januari

 
 


Dinsdag 31 december: New Year's Eve Salón, 21:00 uur tot 04:00 uur, met dansoptreden van Dante en Monik Domínguez en cava om 24:00 uur! DJ Mónica, entree: € 15 (€ 12 voor leerlingen). Reserveer je kaartje tijdig per e-mail (info@academiadetango.nl). Vermeld in je e-mail hoeveel kaartjes je wilt bestellen en op welke naam.

Zondag 19 januari: Salón de los Alumnos met livemuziek van het Orkest Tango Tamboer o.b.v. Santiago Cimadevilla, DJ Lalo, 16:00 uur tot 20:00 uur, € 5 (€ 3 voor leerlingen)

Zaterdag 25 januari: Salón de los Sábados, met dansdemo, DJ Ezequiel, 22:00 uur tot 03:00 uur, € 10 (€ 8 voor leerlingen)
_________________________________________________

Oefenavond en Salón de los Viernes


Elke woensdagavond: Práctica, 22:00 tot 00:30 uur,
  € 3 (gratis voor leerlingen)

Elke vrijdagavond: Salón de los Viernes, wisselende DJ's
22:00 tot 02:00 uur, €5 (€3 voor leerlingen)

Deel deze nieuwsbrief met je vriend(in)en via:
Facebook    Twitter    Google+

 


ACADEMIA DE TANGO
Studio Korte Leidse
Korte Leidsedwarsstraat 12 - 1017 RC Amsterdam

 

 

 
 
www.academiadetango.nl | Contact |  Facebook |