Nieuwsbrief Academia de Tango - nieuwe seizoen & vroegboekkorting t/m 31 augustus

header-nieuwsbrief

 

Extra nieuwsbrief augustus 2015

 
 
 
 

Nieuw seizoen

 
 

GERALDIN-ROJAS-EZEQUIEL-PALUDI nienkebruinsma.nl-1958-klein

 

Wij zijn het nieuwe seizoen goed begonnen met een drukbezochte en bijzonder gezellige Salón de los Sábados op zaterdag 29 augustus.

Alle tangueros, dj Marcelo Rojas en Geraldin Rojas & Ezequiel Paludi hebben ervoor gezorgd dat deze avond een groot succes is geworden!

Binnenkort zullen alle foto's en video's op onze website te zien zijn. Houd onze website in de gaten voor nieuws over Geraldin & Ezequiel.


 
 

Vroegboekkorting


 
 

De nieuwe lessen beginnen over ruim een week. De vroegboekkorting van € 8 euro is nog geldig t/m maandag 31 augustus. Als je je uiterlijk maandag 31 augustus inschrijft voor een cursus en betaalt, dan kun je nog gebruik maken van de vroegboekkorting.

Er is nog beperkt plaats voor de lessen van Geraldín Rojas & Ezequiel Paludi op donderdagavond (de lessen op woensdagavond zijn uitverkocht).

N.B. De lessen van Geraldín & Ezequiel beginnen een week later dan de overige cursussen, namelijk op woensdag 16 en donderdag 17 september.

Thomas & Inge zullen vanaf september de lessen verzorgen op maandagavond. Wij verwelkomen Inge als nieuwe docente en wij wensen haar en Thomas veel succes met de lessen!

Bekijk hier het rooster


 
 

Gratis proeflessen


 
 

Op Woensdag 2 september (20:30 uur), donderdag 3 (20:30 uur)  vrijdag 4 (20:30 uur) en zondag 6 september (16:00uur) zijn er weer gratis proeflessen. De proefles voor dames zonder danspartner op woensdagavond is vol. Voor heren zonder danspartner is nog wel plaats.

Geef deze informatie door aan je vrienden, collega's, etc. zodat ook zij kennis kunnen maken met de Argentijnse tango.


 
 

 Agenda september


  

 
 

Zondag 13 september: Salón Buen Amigo, 16:00 uur tot 23:00 uur, met dj Mónica & dj Rodrigo, entree: € 6 (€ 3 voor leeringen)

 

 

Zaterdag 26 september: Salón de los Sábados, 22:00 uur tot 03:00 uur, met livemuziek van het Tango Trio o.l.v. Kay Sleking en dj Avital, entree: € 10 (€ 8 voor leerlingen)

 
 
 

 Oefenavond & Salón de los Viernes


 
 
 
Elke woensdagavond: Práctica
tijd:       22:00 uur tot 00:30 uur 
entree: € 4 (€ 2 voor leerlingen)
 
Elke vrijdagavond: Salón de los Viernes
tijd:       22:00 uur tot 02:00 uur 
entree: € 6 (€ 3 voor leerlingen)
 

 
 
     
 
ACADEMIA DE TANGO

Studio Korte Leidse
Korte Leidsedwarsstraat 12 - 1017 RC Amsterdam

Deel deze nieuwsbrief met je vriend(in)en via:  
Facebook  Google+  Twitter
 
     
 
www.academiadetango.nl | Contact |  Facebook | Afmelden